Jeg elsker pulled chicken, men har ikke selv kastet mig ud i det før nu. Det er faktisk rigtig nemt, kyllingen skal bare marinere i lang tid, helst natten over, og det skal have længere tid i ovnen, end man normalt giver kyllingebrystfileter. Men det er meget hurtigere at lave end pulled pork (og desuden mere fedtfattigt). Jeg må sige, at det blev rigtig vellykket - også ifølge mine 'testpersoner'. Her serveret med tortillas, spidskål, avocadocreme og en lækker, frisk og rå ananassalsa🍍 Ca. 4 personer Ingredienser: Pulled chicken: Kyllingebrystfilet 600 g 40 g brun farin 2 tsk. paprika 2 tsk oregano Salt og friskkværnet peber 1 dl bouillon 1 tsk tomatpuré Ananassalsa: 1/2 ananas 1 peberfrugt 1/2 løg Salt og friskkværnet peber Et skvæt citronsaft Avocadocreme: 1 avocado 1 dl creme fraiche max 9% 1-2 fed hvidløg Et skvæt citronsaft Salt og friskkværnet peber Til servering: Tortillapandekager 1/2 spidskål i strimler Wh...
Kommentarer
Send en kommentar