Den bedste (og nemmeste) kanelkage
Dette er efter min mening den ultimativt bedste kanelkage overhovedet. Den er virkelig nem at lave og den svigter aldrig. God til både hverdag og fest.
Ca. 12 personer
Ingredienser:
Dej:
Ca. 12 personer
Ingredienser:
Dej:
- 125 g smør (smeltet)
- 400 g sukker
- 400 g hvedemel
- 4 tsk kanel
- 2 tsk natron
- 5 dl kærnemælk
Glasur:
- 50 g smør
- 250 g flormelis
- 2 tsk vanillesukker
- 1 spsk kakao
- 4 spsk færdig kaffe
What to do?
Dej:
Dej:
Smør og sukker røres sammen. Så blandes kærnemælken i og herefter de resterende ingredienser. Hæld dejen i en form ca. 20x30 cm, bag ved 200℃ alm. ovn i ca. 30 min.
Glasur:
Det hele blandes sammen i en gryde ved svag varme.
Det hele blandes sammen i en gryde ved svag varme.
Når både kage og glasur er afkølet, smøres glasuren på. Enjoy!
Næringsindhold
|
|
Pr. 100 g
|
|
kJ/kcal
|
1315/314
|
Protein
|
3,29
g
|
Fedt
- Mættet - Enkeltumættet - Flerumættet |
8,76 g
- 5,41 g - 2,26 g - 0,49 g |
Kulhydrat
- Sukkerarter |
55 g
- 37,7 g |
Kostfibre
|
1,25 g
|
Kommentarer
Send en kommentar