Agurkerelish
Agurkerelish kan bruges til, lige hvad man ønsker. Det er utroligt godt i en sandwich eller en burger i stedet for pickles ol. - og det smager meget bedre end det man køber 😉
Ca. 4 personer
Ingredienser
Ca. 4 personer
Ingredienser
- 1/2 dl ufarvet eddike
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
- 1 tsk majsstivelse
- 1 dl vand
- 1 rødløg
- 2 agurker
What to do?
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog. Bland majsstivelsen med vandet og hæld det i den varme eddikeblanding. Lad det koge i et par minutter. Hak imens rødløget fint. Tag så gryden af varmen og vend løget i og stil det på køl (ca. 30 min).
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud. Skær dem i små tern og drys med salt. Efter et par minutter skylles de i koldt vand og duppes tørre med køkkenrulle eller et viskestykke.
Vend agurkerne sammen med eddikeblandingen og opbevar på køl.
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud. Skær dem i små tern og drys med salt. Efter et par minutter skylles de i koldt vand og duppes tørre med køkkenrulle eller et viskestykke.
Vend agurkerne sammen med eddikeblandingen og opbevar på køl.
Næringsindhold
|
|
Pr. 100 g
|
|
kJ/kcal
|
83/20
|
Protein
|
0,65
g
|
Fedt
- Mættet - Enkeltumættet - Flerumættet |
0,084 g
- 0,009 g - 0,002 g - 0,009 g |
Kulhydrat
- Sukkerarter |
3,45
g
- 2,7 g |
Kostfibre
|
0,69 g
|
Kommentarer
Send en kommentar