Agurkerelish

Agurkerelish kan bruges til, lige hvad man ønsker. Det er utroligt godt i en sandwich eller en burger i stedet for pickles ol. - og det smager meget bedre end det man køber 😉



Ca. 4 personer

Ingredienser

  • 1/2 dl ufarvet eddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 tsk majsstivelse
  • 1 dl vand
  • 1 rødløg 
  • 2 agurker
What to do?
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog. Bland majsstivelsen med vandet og hæld det i den varme eddikeblanding. Lad det koge i et par minutter. Hak imens rødløget fint. Tag så gryden af varmen og vend løget i og stil det på køl (ca. 30 min).
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud. Skær dem i små tern og drys med salt. Efter et par minutter skylles de i koldt vand og duppes tørre med køkkenrulle eller et viskestykke.
Vend agurkerne sammen med eddikeblandingen og opbevar på køl.



Næringsindhold 
Pr. 100 g
kJ/kcal
83/20
Protein
0,65 g
Fedt
- Mættet
- Enkeltumættet
- Flerumættet
0,084 g
- 0,009 g
- 0,002 g
- 0,009 g
Kulhydrat
- Sukkerarter
3,45 g
- 2,7 g
Kostfibre
0,69 g

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Pestosnegle

Pulled chicken med ananassalsa

Hjemmelavede romkugler/trøfler