Rugbrødschips
Hvis man har et rugbrød, der er ved at blive tørt eller kedeligt (eller bare fordi man har lyst), så er rugbrødschips en nem, hurtig og lækker snack.
I bund og grund skal man bare tage sit rugbrød og skære det tynde skiver. (Jeg plejer også at skære det i trekanter). Spred dem ud på en bageplade, pensl dem med olie og drys med salt (eller andre krydderier).
Bag ved 200 ℃ i ca. 10 min. afhængig af tykkelsen på dine rugbrødschips. Hvis de ikke er blevet helt sprøde, skal de have lidt længere. Opbevares i en lufttæt beholder, for at beholde sprødheden.
I bund og grund skal man bare tage sit rugbrød og skære det tynde skiver. (Jeg plejer også at skære det i trekanter). Spred dem ud på en bageplade, pensl dem med olie og drys med salt (eller andre krydderier).
Bag ved 200 ℃ i ca. 10 min. afhængig af tykkelsen på dine rugbrødschips. Hvis de ikke er blevet helt sprøde, skal de have lidt længere. Opbevares i en lufttæt beholder, for at beholde sprødheden.
Næringsindhold
|
|||
Pr. 100 g
|
Pr. stk. (7 g)
|
||
kJ/kcal
|
1225/293
|
kJ/kcal
|
91/22
|
Protein
|
4,21
g
|
Protein
|
0,31
g
|
Fedt
- Mættet - Enkeltumættet - Flerumættet |
14,7 g
- 1,1 g - 7,83 g - 5,05 g |
Fedt
- Mættet - Enkeltumættet - Flerumættet |
1,09 g
- 0,081 g - 0,58 g - 0,37 g |
Kulhydrat
- Sukkerarter |
32,8
g
- 3,18 g |
Kulhydrat
- Sukkerarter |
2,43
g
- 0,24 g |
Kostfibre
|
6,82 g
|
Kostfibre
|
0,51 g
|
Kommentarer
Send en kommentar