Rugbrødschips

Hvis man har et rugbrød, der er ved at blive tørt eller kedeligt (eller bare fordi man har lyst), så er rugbrødschips en nem, hurtig og lækker snack.





I bund og grund skal man bare tage sit rugbrød og skære det tynde skiver. (Jeg plejer også at skære det i trekanter). Spred dem ud på en bageplade, pensl dem med olie og drys med salt (eller andre krydderier).
Bag ved 200 ℃ i ca. 10 min. afhængig af tykkelsen på dine rugbrødschips. Hvis de ikke er blevet helt sprøde, skal de have lidt længere. Opbevares i en lufttæt beholder, for at beholde sprødheden.




Næringsindhold 
Pr. 100 g
Pr. stk. (7 g)
kJ/kcal
1225/293
kJ/kcal
91/22
Protein
4,21 g
Protein
0,31 g
Fedt
- Mættet
- Enkeltumættet
- Flerumættet
14,7 g
- 1,1 g
- 7,83 g
- 5,05 g
Fedt
- Mættet
- Enkeltumættet
- Flerumættet
1,09 g
- 0,081 g
- 0,58 g
- 0,37 g
Kulhydrat
- Sukkerarter
32,8 g
- 3,18 g
Kulhydrat
- Sukkerarter
2,43 g
- 0,24 g
Kostfibre
6,82 g
Kostfibre
0,51 g

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Pestosnegle

Pulled chicken med ananassalsa

Hjemmelavede romkugler/trøfler