Hytteostlasagne

Denne lasagne er uden kød, og i stedet er der hytteost i.
Retten er ultra nem at lave, for når snittearbejdet er ordnet, skal det hele faktisk bare blandes sammen. Easy peasy lemon squeezy 👍
Det er efter min mening en dejlig og nem vegetarret, hvor man ikke sidder med en fornemmelse af, at savne kødet.





4-6 personer

Ingredienser:
  • 1 flaske tomatpassata
  • 2 dl vand
  • 10 gulerødder - revet eller i terne
  • 3 løg - i tern
  • 1 squash - revet eller i tern
  • 500 g hytteost - hvis man ikke vil have de hvide 'klumper' kan man blende det
  • 1-2 tsk cayennepeber
  • 3-4 tsk tørret basilikum
  • 3-4 tsk tørret oregano
  • 2 tsk timian
    • Jeg tilsatte ydermere friske krydderurter fra altanen
  • 2 tsk salt
  • 1-2 tsk kværnet peber
  • Fuldkorns lasagne plader
  • Ost efter eget ønske til toppen

What to do?
Alt undtagen pastaplader og osten blandes sammen i en skål. Massen og pastaplader lægges skiftevis i et ildfast fad - præcis som en almindelig lasagne.
Stil lasagnen i ovnen i ca. 45 minutter ved. 175℃. Efter 30 minutter drysses osten på og den bages færdig.



Næringsindhold - Hytteostlasagne
Pr. 100 g
kJ/kcal
351/84
Protein
5,69 g
Fedt
- Mættet
- Enkeltumættet
- Flerumættet
2,63 g
- 1,39 g
- 0,58 g
- 0,24 g
Kulhydrat
- Sukkerarter
8,58 g
- 2,05 g
Kostfibre
1,86 g

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Pestosnegle

Pulled chicken med ananassalsa

Hjemmelavede romkugler/trøfler