Flødeboller med hindbærskum og kransekagebund
Hjemmelavede flødeboller er bare virkelig lækre. Min veninde Rikke og jeg har tidligere kastet os ud i fremstilling heraf. Denne gang har jeg prøvet, at lave hindbærskum og bunde af kransekage. Resultatet blev små hindbærdrømme, der danser på tungen. 😍
30 stk. afhængig af størrelsen
Ingredienser
Skum
- En portion skum fra Rikke og Annas flødeboller
- 3 spsk frysetørret hindbær, knuste
Bunde
- 300 g marcipan
- 60 g æggehvide
- 60 g flormelis
Overtræk
- 400 g chokolade, jeg brugte hvid
What to do?
Tænd ovnen på 200 ℃. Flormelis og æggehvide skal blandes sammen og æltes ind i marcipanen (lidt ad gangen). Jeg kom massen i en sprøjtepose og lave små, flade bunde. Bag i ca. 6-8 minutter.
Når skummen er pisket tilsættes hindbærrene, og der piskes igen til massen er ensartet blandet.
Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt dem ud på de afkølede bunde. Lad dem hvile en time, inden de overtrækkes med smeltet chokolade.
:O så gode <3
SvarSlet