Flødeboller med hindbærskum og kransekagebund

Hjemmelavede flødeboller er bare virkelig lækre. Min veninde Rikke og jeg har tidligere kastet os ud i fremstilling heraf. Denne gang har jeg prøvet, at lave hindbærskum og bunde af kransekage. Resultatet blev små hindbærdrømme, der danser på tungen. 😍





30 stk. afhængig af størrelsen

Ingredienser

Skum
Bunde
  • 300 g marcipan
  • 60 g æggehvide
  • 60 g flormelis
Overtræk
  • 400 g chokolade, jeg brugte hvid

What to do?
Tænd ovnen på 200 ℃. Flormelis og æggehvide skal blandes sammen og æltes ind i marcipanen (lidt ad gangen). Jeg kom massen i en sprøjtepose og lave små, flade bunde. Bag i ca. 6-8 minutter.

Når skummen er pisket tilsættes hindbærrene, og der piskes igen til massen er ensartet blandet.

Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt dem ud på de afkølede bunde. Lad dem hvile en time, inden de overtrækkes med smeltet chokolade. 














Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Pestosnegle

Pulled chicken med ananassalsa

Hjemmelavede romkugler/trøfler