Quinoasalat
Denne salat er ultra simpel, men samtidig fyldt med smag - for en salat behøver absolut ikke at være kedelig! Selv Nikolaj har godkendt den. 🙈
Spidskål og gulerødder er begge grove grøntsager, som indeholder flere fibre end fx agurk og tomat. Ligesom de grove grøntsager er quinoa rig på fibre, og giver en god mæthedsfornemmelse og er godt for fordøjelsen. 🍴
Spidskål og gulerødder er begge grove grøntsager, som indeholder flere fibre end fx agurk og tomat. Ligesom de grove grøntsager er quinoa rig på fibre, og giver en god mæthedsfornemmelse og er godt for fordøjelsen. 🍴
Ingredienser
- 1 dl quinoa
- 1/2 spidskål
- 3 gulerødder
- 150 g edemame bønner
- 2 forårsløg
- 1 spsk sesam
- 2 spsk soya
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk agavesirup
- Et lille stykke ingefær (1x1 cm)
- 1 fed hvidløg
- Lidt cayennepeber
- Salt og peber
What to do?
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Imens snittes spidskål fint, gulerødderne skæres i strimler med en kartoffelskræller. Edemamebønnerne svitses på panden med soya og sesam. Forårsløgene snittes fint.
Quinoa, spidskål, gulerødder, forårsløg og de stegte edemamebønner blandes sammen.
Olivenolie og agavesirup blandes sammen. Pres hvidløg og ingefær i og krydr med cayennepeber, salt og peber.
Hæld ud over salaten.
Olivenolie og agavesirup blandes sammen. Pres hvidløg og ingefær i og krydr med cayennepeber, salt og peber.
Hæld ud over salaten.
Kommentarer
Send en kommentar