Jordbærsorbet


Sorbet er lækkert og læskende om sommeren, men kan også være et friskt element i en tung dessert. Denne er med jordbær, men de 500g kan skiftes ud med, lige den type frugt du ønsker.


Ca. 1 liter

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl vand
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk glukosesirup

What to do?
Alt undtagen jordbær hældes i en gryde og koges til, sukkeret er opløst. Imens blendes jordbærene til en puré, tilsæt sukkervandet og blend til massen er samlet.
Hældes i en form og stilles i fryseren. Rør jævnligt i den, til den har en konsistens, der minder om softice, og frys den herefter til den er helt fast.

Hvis man har en ismaskine, kan man køre massen på den. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Pestosnegle

Hjemmelavede romkugler/trøfler

Vandbakkelse til mor 🎈