Hjemmelavede forårsruller
Hvorfor købe forårsruller, når du nemt kan lave dem selv? De kan laves med lige præcis det fyld man ønsker, men her er et eksempel med kylling, kål og gulerødder. Dem her er heller ikke så fede, da de er lavet i ovnen 👏
15-20 stk.
Ingredienser
- Forårsrullepapir
- 350 g kyllingefars (eller anden fars)
- 600 g hvidkål/spidskål
- 4 gulerødder
- 2 rødløg
- 2 store fed hvidløg
- 1-2 spsk soya
- 1-2 spsk fiskesauce
- 1 spsk karry
- 2 tsk cayennepeber
- Friskkværnet peber
- 1 skvæt citronsaft
- Rapsolie til stegning og pensling
What to do?
Kålen og gulerødderne skal skæres i tynde strimler - jeg synes, at det er nemmest at bruge en kartoffelskræller til begge dele. Rødløgene skæres først halvt over og derefter i tynde 'både'. Varm panden med olien og brun farsen af. Tilsæt så grøntsagerne og pres hvidløgene i. Når det er vendt sammen, blandes de resterende ingredienser (undtagen forårsrullepapiret) i.
Tænd ovnen på 200 ℃.
Tænd ovnen på 200 ℃.
Kom en portion fyld på et stykke papir og fold en gang hen over fyldet. Fold siderne indad og rul forårsrullen færdig.
Placer dem på en bageplade med lukningen nedad. Pensl dem med olien og sæt dem i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
Næringsindhold
|
|
Pr. stk./108 g
|
|
kJ/kcal
|
573/137
|
Protein
|
5,02
g
|
Fedt
- Mættet - Enkeltumættet - Flerumættet |
3,83 g
- 0,37 g - 1,69 g - 1,15 g |
Kulhydrat
- Sukkerarter |
19 g
- 1,63 g |
Kostfibre
|
1,65 g
|
Kommentarer
Send en kommentar