Hotdogs med pulled chicken
Disse hotdogs smager SÅ godt! Pølsen er skiftet ud med pulled chicken, og så er den fyldt med lækre friterede løg og hjemmesyltede agurkestrimler.
Ingredienser
- Pulled chicken, tilberedt ligesom i opskriften: Pulled chicken med ananassalsa
- Hotdogbrød
- 1/2 dl ufarvet eddike
- Salt og peber
- 1 agurk
- 2 løg
- 4 spsk hvedemel
- Olie til fritering
What to do?
Eddike, salt og peber blandes sammen til en lage. Agurkerne skæres i tynde strimler (brug evt. en kartoffelskræller) og lægges ned i lagen i mindst 15 minutter.
Løgene skæres i tynde skiver, vendes i mel blandet med salt og peber. Varm olien i en pande med høje kanter eller en gryde. Steg løgene i olien til de er gyldne. Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
Eddike, salt og peber blandes sammen til en lage. Agurkerne skæres i tynde strimler (brug evt. en kartoffelskræller) og lægges ned i lagen i mindst 15 minutter.
Løgene skæres i tynde skiver, vendes i mel blandet med salt og peber. Varm olien i en pande med høje kanter eller en gryde. Steg løgene i olien til de er gyldne. Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
Serveres med ketchup, sennep osv. osv.
Kommentarer
Send en kommentar