Nikolajs pad thai
Det er ingen hemmelighed, at det oftest er mig, som står i køkkenet, når aftensmaden skal på bordet.
Men den anden dag overraskede Nikolaj med et særdeles godkendt bud på den thailandske ret pad thai. Derfor skal den selvfølgelig deles!
4 personer
Ingredienser:
Men den anden dag overraskede Nikolaj med et særdeles godkendt bud på den thailandske ret pad thai. Derfor skal den selvfølgelig deles!
4 personer
Ingredienser:
- 400 g kylling
- 2 æg
- 100 g fuldkornsnudler
- 2 gulerødder
- 1/2 spidskål
- 1 peberfrugt
- 8 spsk pad thai paste
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- olie til stegning
- 3 spsk fiskesauce
- 1 spsk sukker
- Et skvæt citronsaft
- Peanuts
What to do?
Alle grøntsagerne skal skal skæres i tern eller strimler. Kog nudlerne. Svits løg og hvidløg i olie på panden. Skær kyllingen i strimler og hæld det på panden. Hæld nudlerne over, tilsæt pad thai paste og bland det sammen. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen peanuts og æg. Skub det hele til side på panden, så der er et område fri, hvor æggene slås ud. Rør rundt i æggene og bland dem sammen med resten. Drys med groft hakkede peanuts.
Næringsindhold
|
|
Pr. 100 g
|
|
kJ/kcal
|
530/127
|
Protein
|
7,85
g
|
Fedt
- Mættet - Enkeltumættet - Flerumættet |
6,34 g
- 0,95 g - 2,71 g - 1,73 g |
Kulhydrat
- Sukkerarter |
8,64
g
- 4,08 g |
Kostfibre
|
1,28 g
|
Kommentarer
Send en kommentar